ADAPT
+31 168 - 405 147    /    06 - 215 208 94 (Marco) 06-504 352 97 (Ingrid)    /    marco@trainenbijadapt.nl

Trainingslokaal

Aan de Bisschop Hopmansstraat 11, Noordhoek
heeft Adapt de beschikking over een eigen trainingslokaal van 200 m2. In deze trainingsruimte - en daarbuiten - kan gebruik worden gemaakt van professionele en onorthodoxe trainingsapparatuur. Zo is er een multifunctioneel klimrek en een grote diversiteit aan los materiaal zoals kettlebells, prowler, sled, wheelbarrow, dumbbells, halters, zandzakken, medicineballen, gewichtsvesten, touwen, kettingen, biervaten, munitiekisten, elastieken, fysioballen, stabilisatiemateriaal en nog veel meer. 

Uniek is écht uniek bij Adapt
want veel van deze materialen worden zelf ontworpen en gemaakt in wat wij noemen De Adaptfabriek! ofwel in onze eigen garage. Marco is in zijn vrije tijd altijd op zoek naar inspiratie waar hij vervolgens zijn eigen ideeën op los laat. Zodoende is er een uitgebreide collectie aan uniek trainingsmiddelen ontstaan die je nergens anders zult tegenkomen dan bij Adapt.

Adapt hanteert het principe van garagegym
Dat wil zeggen dat er buiten het trainingslokaal en de trainingsmiddelen géén luxe faciliteiten zijn zoals een douchegelegenheid of een bar/zitgelegenheid. Er kan wel gebruik worden gemaakt van een eenvoudig toilet en uiteraard is er vers water voorhanden.

In de directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid.