ADAPT
+31 168 - 405 147    /    06 - 215 208 94 (Marco) 06-504 352 97 (Ingrid)    /    marco@trainenbijadapt.nl

Specifieke Trainingen

In de trainerswereld geldt een belangrijk gezegde: je wordt goed in wat je doet! Wil je dus fysiek beter worden in de taak die je moet gaan uitoefenen of de sport die je beoefent, dan moet je vooral die taak veel uitoefenen of die sport veel doen. 

Moet je echter écht presteren op een hoger niveau (wedstrijd) of de concurrentie voor blijven (sollicitatieprocedure), dan volstaat deze strategie niet langer. Om je kansen op succes te vergroten zul je ondersteunende 'arbeid' moeten verrichten om het toch al hoge prestatieniveau wat je waarschijnlijk al hebt, nóg verder op te krikken. Bij Adapt kun je terecht voor de benodigde aanvullende kracht- en conditietrainingen.

Voorbeelden van specifieke doelstellingen waaraan Adapt in de loop der jaren heeft bijgedragen:

  • De selectieprocedure en daaropvolgende opleiding succesvol doorstaan voor het Korps Commando Troepen, het Korps Mariniers, het Arrestatieteam (politie), de Mobiele Eenheid (politie) en Politie te Paard.
  • Het fit doorstaan van een trainingskamp, het behalen van examens voor een hogere graad en het presteren op internationale kampioenschappen voor Kyokushinkai-karateka's, (kick)boksers en Jui-jitsu beoefenaars.
  • Het toewerken naar deelname aan wedstrijden zoals de UFC (Ultimate Fitness Challenge) of survivalwedstrijden.