ADAPT
+31 168 - 405 147    /    06 - 215 208 94 (Marco) 06-504 352 97 (Ingrid)    /    marco@trainenbijadapt.nl

Specifieke Trainingen

Je wordt goed in wat je doet
is in de trainerswereld een belangrijk gezegde. Wil je dus fysiek beter worden in de taak die je moet gaan uitoefenen of de sport die je beoefent, dan moet je vooral die taak veel uitoefenen of die sport veel doen. 


Als je echter écht moet presteren
op een hoger niveau (wedstrijd) of om de concurrentie voor te blijven (sollicitatieprocedure), dan volstaat deze strategie niet langer. Om je kansen op succes te vergroten zul je ondersteunende 'arbeid' moeten verrichten om het toch al hoge prestatieniveau wat je waarschijnlijk al hebt, nóg verder op te krikken. Bij 
Adapt kun je terecht voor de benodigde aanvullende kracht- en conditietrainingen.

Train as you fight
Je kunt wel fijn in je trainingsbroek en een comfortabel sportshirtje trainen, maar de kleding waarin je je prestaties moet neerzetten is vaak tegenovergesteld. Kijk er dus niet vreemd van op als je op onze foto's en filmpjes sporters ziet in hun karate gi, hun militaire uitrusting of in spijkerbroek en op kisten. Als dát de kleding is waarin je moet presteren, moet dát de kleding zijn waarin je traint. Adapt laat niets aan het toeval over!


Voorbeelden van specifieke doelstellingen
 
waaraan Adapt in de loop der jaren heeft bijgedragen:

  • De selectieprocedure en daaropvolgende opleiding succesvol doorstaan voor het Korps Commando Troepen, het Korps Mariniers, de brandweer, de Politie Landelijke Eenheid (Arrestatieteam, Mobiele Eenheid, DKDP, Politie te Paard, Hondenbrigade).
  • Het fit doorstaan van een trainingskamp, het behalen van examens voor een hogere graad en het presteren op internationale kampioenschappen voor Kyokushinkai-karateka's, (kick)boksers en andere vechtsporters.
  • Het toewerken naar deelname aan wedstrijden zoals de UFC (Ultimate Fitness Challenge) of survivalwedstrijden.