ADAPT
+31 168 - 405 147    /    06 - 215 208 94 (Marco) 06-504 352 97 (Ingrid)    /    marco@trainenbijadapt.nl

Lees hier het laatste nieuws!

Adapt Blog
NewsAlert. Op de hoogte blijven van het laatste Adapt News!? Meld je aan voor de mailinglist en krijg automatisch een bericht wanneer er een nieuw bericht is geplaatst!
Email:

Stilte op de website?

Adapt plaatst geen nieuwsberichten meer op de site.

Volg ons voortaan op:

* Instagram (trainenbijadapt) of

* Facebook (Adapt)

 

... Lees Verder
Geplaatst op: 2015-10-12 (15:44) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Succesvolle workshop kettlebell!

Op 8 en 15 november hebben we weer een workshop Kettlebellvaardigheden gegeven. We hadden een leuke groep bij elkaar. Eén van de deelnemers gaat een mooie Crossfit vestiging openen in Rotterdam ondersteund door twee andere deelnemers, vrienden van hem. De workshop heeft hen geholpen om de technieken zodanig onder de knie te krijgen dat zij de oefenstof ook weer op een veilige manier aan hun klanten kunnen aanbieden. Een andere deelnemer had de workshop cadeau gekregen voor zijn verjaardag van zijn zus, die in 2013 de workshop had gevolgd. De rest van de groep bestond uit Adaptsporter ... Lees Verder

Geplaatst op: 2014-11-16 (21:16) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Kelvin's wedstrijd - EK Spanje

Afgelopen zaterdag 3 mei heeft Kelvin gevochten op het EK kyokushinkarate in Lloret de Mar, Spanje. Hij heeft hard gevochten om zijn titel van 2013 te verdedigen. Helaas is hij dit jaar geen eerste, maar wel tweede geworden. 

Zijn eerste ronde was tegen een Sterke Spanjaard met heel goede lowkicks. Na 3 rondes had hij de partij naar zich toegetrokken, maar niet ongeschonden. Zijn tweede partij tegen een landgenoot won hij overtuigend met een knockdown door twee goed geplaatste leverstoten. In zijn derde ronde moest hij het weer drie rondes tegen een sterke Spanjaard opnemen. On ... Lees Verder

Geplaatst op: 2014-05-07 (19:09) door: Adapt
2 reacties

Geboortenieuws!!

Adaptsporter Arnoud is papa geworden! Vorige week maandag, 14 april, toen wij hard aan het trainen waren mochten hij en zijn vrouw Ineke bijkomen en genieten van de geboorte van Morris. Het kereltje is gezond en wel, woog bij zijn geboorte 7,5 pond en was 51 cm lang. Ook met mama is alles goed! Arnoud, wij wensen jullie en natuurlijk zijn grote zus Jasmijn veel geluk met hem!

... Lees Verder
Geplaatst op: 2014-04-23 (11:32) door: Adapt
1 reacties

Op naar de FIBO 2014

De kaarten liggen klaar voor ons bezoek aan de FIBO 2014 op vrijdag 4 april. De FIBO is de grootste internationale beurs in Europa voor fitness, wellness en gezondheid die jaarlijks wordt gehouden in Keulen. Vorig jaar heeft dat geleid tot de aanschaf van twee bokspoppen (Janssen &Janssen) en heeft het inspiratie opgeleverd voor o.a. de double trouble (rope pull), de landmines en de uiteindelijke versie van de powerracks. We zijn dan ook heel benieuwd hoe we dit jaar worden geïnspireerd!

... Lees Verder
Geplaatst op: 2014-04-03 (11:06) door: Adapt
2 reacties

Koningsdag gesloten

Dit jaar valt Koningsdag op zaterdag 26 april waardoor er die dag geen training zal zijn. Voor iedereen die het gaat vieren: veel plezier!!

... Lees Verder
Geplaatst op: 2014-04-02 (11:05) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Kelvin weer eerste!

Zaterdag 29 maart 2014 heeft Kelvin zijn reputatie weer waargemaakt op de 3e Rotterdam Open Kyokushinkai Tezuka Cup, georganiseerd door Dojo Kimaita. Met deelnemers uit Frankrijk, Duitsland, België en Nederland was het een divers deelnemersveld.

Zijn eerste partij rondde hij binnen 12 seconden  af met een knock-out, wat hem een prijs opleverde van de snelste knock-out van het toernooi.

Zijn tweede partij duurde iets - maar niet veel - langer: een knock-down na 40 seconden.

Tenslotte eindige hij ook de finale met een knock-down door een knie op de kin van zi ... Lees Verder

Geplaatst op: 2014-03-31 (14:39) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Dat schept een band!

Weer een nieuwe aanwinst voor Adapt. De oude autobanden van Marco zijn getransformeerd tot boks- en trapbanden, maar wat dit weer gaat worden? We houden je op de hoogte! 

... Lees Verder
Geplaatst op: 2014-03-27 (21:32) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Adapt under construction

En nu op naar de poedercoater!

... Lees Verder
Geplaatst op: 2014-03-24 (12:53) door: Adapt
1014 reacties

Arnoud gaat 't weer doen!

De Steenbergse Survivalrun wordt op zondag 27 april alweer voor de 18e keer gehouden. En ... Adaptsporter Arnoud heeft de smaak te pakken want na zijn eerste deelname van vorig jaar heeft hij weer het plan opgevat om voor een tweede keer mee te doen. Dat kan ook niet anders als je pontificaal op de poster wordt afgebeeld natuurlijk!

Op deze Survivalrun gaan zo'n 350 hardlopend hun kracht, souplesse, techniek en uithoudingsvermogen testen op het circa 6,5 km lange parcours. Hierbij komen ze diverse - natuurlijk en opgebouwde - hindernissen tegen. Dit jaar worden de obstakels weer dwa ... Lees Verder

Geplaatst op: 2014-03-17 (14:18) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

She's back!!!

Adaptsporter Judith heeft een carrièremove gemaakt waarvoor ze eerst een aantal maanden in opleiding moest. Ook fysiek heeft ze behoorlijk wat moeten laten zien. Bij aanvang was al snel duidelijk dat ze haar vrouwtje wel kon staan, dus werd er voor haar een schepje bovenop gedaan. Maar Judith zou Judith niet zijn als ze niet onverstoorbaar door zou gaan dus ze kregen haar niet klein. En nu ... geslaagd en wel, dus van harte gefeli ... Lees Verder

Geplaatst op: 2013-12-09 (17:15) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Kelvin Sportkampoen Moerdijk

Wat een jaar heeft Kelvin!! Europees kampioen, Nederlands kampioen, 2 goede partijen gevochten op de British Open en nu ook: Sportkampioen van de gemeente Moerdijk! En ... met behoorlijke concurrentie dus er niet op gerekend! Echt supergaaf! Van harte Kelvin!!

... Lees Verder
Geplaatst op: 2013-11-29 (22:18) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Martijn loopt Gladiator Run

Als een echte Gladiator heeft Martijn deze run weer getrotseerd. Hij heeft de 12 km met 40 hindernissen gelopen in een tijd van 1 uur en zo'n 10 minuten. Het parcours bestond uit modderige heuvels en glooiende maisvelden. Hij noemt het zelf de leukste run tot nu toe!

Van de 2129 deelnemers is hij 197ste geworden, dus dat is helemaal niet zo verkeerd. Procentueel gewoon even ruim 90% achter zich gelaten!

Martijn, goed gedaan weer!

... Lees Verder
Geplaatst op: 2013-11-25 (15:17) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Uitslag wedstrijd Kelvin

You win some & you loose some!

Helaas, Kelvin brengt geen glimmende beker mee uit Londen waar hij voor Nederland uit is gekomen op het British Open Kampioenschap.

Hier zijn eigen verslagje van de wedstrijd:

Bijna thuis na een heel gaaf weekend. Mijn eerste partij tegen een Duitser ging heel erg lekker, die was na 39 seconde klaar. Mijn tweede partij was tegen Daniël Sanchez, op het wk begin dit ja ... Lees Verder

Geplaatst op: 2013-11-17 (21:29) door: Adapt
1 reacties

Kelvin vecht 16/11 British Open

Aanstaand weekend is het weer zover: de 37e British Open Knockdown Tournament.

Adaptsporter Kelvin is dit jaar voor het eerst geselecteerd om aan dit prestigieuze kampioenschap deel te nemen. Niet zo gek, na een succesvol jaar waarin hij - voor diegenen die het vergeten waren - o.a NEDERLANDS én EUROPEES KAMPIOEN werd.

Wij gaan weer hard voor hem duimen en houden iedereen op ... Lees Verder

Geplaatst op: 2013-11-14 (22:24) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Kevin haalt doelstelling

Jaaaa, het is weeer gelukt! Adaptsporter Kevin is geslaagd

Hij heeft een intensieve, bijzonder zware en o.a. fysiek moeilijke opleiding doorlopen en afgerond met een diploma voor een bijzondere tak van dienst bij Defensie.

Kevin, van harte gefeliciteerd met deze TOP prestatie. Inmiddels al weer jouw derde grote doelstelling die je hebt behaald waarbij Adapt jou heeft mogen ondersteunen.

We zij ... Lees Verder

Geplaatst op: 2013-11-13 (13:31) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Brian bokst het voor elkaar!

Adaptsporter Brian - die het afgelopen jaar een mooie profwedstrijd heeft gebokst waarbij hij ook nog eens kampioen werd - heeft het initiatief genomen voor een boksschool. Jammergenoeg niet geschikt voor Adaptsporters omdat het alleen voor kleine grote mensen is, maar wie weet volgen er in de toekomst ook nog wel trainingen voor alleen grote mensen ;-).

Brian, superleuk voor je! We weten zeker dat ze bij jou aan het goede adres zijn en wensen je veel succes toe. En mensen ... graag reclame maken voor hem he? De volledige folders zijn te zien bij 'Fotoa ... Lees Verder

Geplaatst op: 2013-11-03 (21:33) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Kelvin genomineerd

Na zoveel mooie successen kon het niet uitblijven. Kelvin is genomineerd voor Sportprijs van de gemeente Moerdijk:

In de categorie Sport is gekozen Saskia van den Ouden (40) uit Willemstad. Saskia's linker onderbeen werd drie jaar geleden geamputeerd. Met veel wilskracht en optimisme is ze daarna gaan revalideren en sporten. In 2012 kreeg ze een runblade. Saskia won afgelopen september de derde plaats tijdens de WK Parathriathlon in Londen. Een andere genomineerde is Kelvin Tienstra (22) eveneens uit Willemstad. Hij won dit jaar ... Lees Verder

Geplaatst op: 2013-11-03 (16:30) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Kelvin wint Oyamacup!

Afgelopen zaterdag 28 oktober heeft Adaptsporter Kelvin weer meegedaan aan de Oyamacup in Zevenbergen (kyokushinkarate). Na een wat lastig begin is hij toch weer ouderwets gaan vlammen met harde stoot-/kniecombinaties. Met als resultaat dat hij Nederlands kampioen heren middengewicht is geworden!!

Het was een sterk deelnemersveld, ruim 40 deelnemers uit 7 landen. De Holland Oyama Cup krijgt steeds meer naam in zowel binnen- als buitenland. Mede hier ... Lees Verder

Geplaatst op: 2013-10-30 (22:12) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Start Shinbokukai.dojo

Dinsdag 13 augustus '13 was het dan zover. Adaptsporters en karateka's Dimitri, Peter, Kyki en Willem zijn gestart met hun eigen dojo in Breda: Shinbokukai!

Natuurlijk wilden wij van Adapt bij de eerste les aanwezig zijn. En dat dachten er meer, want de opkomst was groot! Kennelijk heeft Shinbokukai nu al een grote gunfactor. En terecht!

Tot onze verrassing zagen wij in de training Lees Verder

Geplaatst op: 2013-08-17 (07:34) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Fitvak A opleiding

Marco wordt al jaren ingehuurd door Aad van Loon sport in Barendrecht om de opleiding Fitvak A te verzorgen. Normaal gesproken doet hij dat samen met André Bek, maar dit jaar heeft hij de opleiding alleen verzorgd.

Vandaag, 7 juli, deden de cursisten praktijkexamen. Van de 10 zijn er 9 geslaagd! Een erg mooie score dus. Er is alle vertrouwen in dat ook de laatste kandidaat bij zijn herkansing zal slagen.Lees Verder

Geplaatst op: 2013-07-07 (18:14) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Film wedstrijd Brian

Wil je zelf de wedstrijd van Brian nog eens zien? Zoek op YouTube op 'trainenbijadapt 2013 Brian' of ga rechtstreeks naar http://www.youtube.com/watch?v=S6HDLuqzBPQ. Brian, leuk dat we de beelden van jouw match aan de rest mogen laten zien!

... Lees Verder
Geplaatst op: 2013-06-16 (13:26) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Adaptsporters, bedankt!!

Woensdag konden beide kampioenen - Brian en Kelvin - elkaar feliciteren met hun prestaties. Maanden hebben zij veel met elkaar getraind bij Adapt - naast hun trainingen bij hun eigen vechtsportscholen (Boxing82 en Bushido) - ter voorbereiding op deze wedstrijden. Natuurlijk hebben ook de andere Adaptsporters met hen meegetraind en zo hun steentje bijgedragen aan de voorbereidingen.

Adaptsporters, bedankt ook voor jullie inzet. Immers jullie hebben net zo hard meeget ... Lees Verder

Geplaatst op: 2013-06-15 (00:48) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Kelvin Kampioen!

Het volgende verslag van Kelvin's wedstrijd hebben we overgenomen van de website van Karateclub Noritsu.

Kelvin zet z'n eerste EK op z’n naam De 21-jarige Kelvin uit Willemstad vecht nog maar enkele maanden mee bij A-toernooien voor de volwassenen, maar hij kan nu al zijn eerste Europese titel op zijn naam zetten! De eerste tegenstander van Kelvin was de Rus Ivan Kungurov. Een Russische opponent in de eerste ronde is nooit fijn, maar Kelvin ging hiermee uitermate goed overweg. Kelvin hield goed overzicht en wist te scoren met effectieve lowkicks, kniet ... Lees Verder

Geplaatst op: 2013-06-15 (00:39) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Brian kampioen!!

Zaterdag 8 juni vocht Brian zoals eerder aangekondigd zijn eerste A-klasse bokswedstrijd sinds jaren in Rotterdam ('t Klooster). Aangemoedigd door Adaptsporters Willem en Kevin, Coach Marco, Ingrid en nog een hele achterban, vloog Brian direct na de start van de wedstrijd in zijn tegenstander. Dat was overigens niet Boris Milko uit Slowakije want die had het laten afweten. Zijn tegenstander Nabil was van Diamond Gym Zwijndrecht en woog maar liefst 92 kg!

In de eerste ronde ti ... Lees Verder

Geplaatst op: 2013-06-14 (23:48) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Brian vecht in Rotterdam 8 juni

Zaterdag 8 juni organiseert RBV Boxing 82 aan het Afrikaanderplein 7 in Rotterdam een Boksgala en Muay Thai gala  in samenwerking met Diamond Sport Event onder Auspiciën van De Muay Thai Bond Nederland. Op deze avond zullen 2 profboksers in actie komen waaronder Adaptsporter Brian! Zijn tegenstander komt uit Slowakije en heet Boris Milko.
 < ... Lees Verder
Geplaatst op: 2013-06-06 (06:30) door: Adapt
4 reacties

Kelvin vecht in Duitsland 8 juni

Sporter Kelvin vertrekt vrijdag richting Duitsland (Schweinfurt) waar hij zaterdag 8 juni aanstaande meedoet aan het europees kyokushin karatekampioenschap 'German Open 2013'. Sporter Peter V zal met hem meegaan om hem te ondersteunen en te coachen.
 
Kelvin ... Lees Verder
Geplaatst op: 2013-06-06 (06:10) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Verzoeknummers van thuisfront!

Adapt krijgt nu ook al verzoeknummers van het thuisfront voor onze sporters. Check de foto die Arnoud's vrouw heeft gemaakt! :-)

... Lees Verder
Geplaatst op: 2013-06-05 (09:57) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Martijn loopt StrongmanRun

Zaterdag 25 mei heeft Martijn in België de Fisherman's Friend StrongmanRun gelopen samen met nog 2.799 StrongmanRunners. Een pittig parcours van 16 km met 27 obstakels.

Ondanks dat de run voor hem niet zo heel lekker ging (1,5 uur met buikpijn en misselijkheid gelopen) heeft hij het gehaald en zijn doorzettingsvermogen getest. Zoals Adapt dat altijd noemt: MINDSET! 

Lees Verder

Geplaatst op: 2013-06-05 (09:40) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Judith loopt Roparun

Ook dit jaar weer loopt Adaptsporter Judith de RoPaRun van 18 t/m 20 mei! Wij zijn er weer enorm trots op zulke bevlogen sporters te hebben die ook voor een ander hun beste beentje willen voorzetten. Judith, heel veel succes!!

En voor diegenen die op een andere manier willen bijdragen delen wij graag de volgende link:

http://www.roparun.nl/doneren.html

... Lees Verder
Geplaatst op: 2013-05-19 (15:05) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Sporter Arnoud bereikt doel

Zondag 28 april gingen meer dan 250 deelnemers over het survivalparcours dat door Steenbergen was uitgezet. De deelnemers van de Steenbergse Survivalrun 2013 testten hun souplesse, kracht, uithoudingsvermogen en techniek op de diverse hindernissen. Arnoud was zo'n deelnemer, zijn eerste survivalrun waarbij hij ook nog eens 1/3 van de deelnemers in zijn categorie achter zich liet!

Arnoud berichtte ons na afloop als volgt:

'Ik vond het een uitda ... Lees Verder

Geplaatst op: 2013-05-10 (23:42) door: Adapt
1 reacties

En weer een beker voor Kelvin

Afgelopen zaterdag 4 mei '13 heeft Kelvin meegedaan aan de Beker der Kempen in België. Kennelijk een goede plek voor Adaptsporters: Dimitri heeft er een aantal jaar geleden een eerste plaats behaald, en Kelvin ging er dit keer met de kampioensbeker vandoor.

In zijn eerste partij had hij slechts 30 seconden nodig om zijn tegenstander uit te schakelen. Zijn tweede tegenstander was meer aan hem gewaagd, maar raakte geblesseerd op Kevin's blok toen hij hem een Mawashi geri gedan (oftewel lowkick) wilde geven. Lees Verder

Geplaatst op: 2013-05-08 (17:47) door: Adapt
1 reacties

Oud mailtje maar wel leuk

Bij het opschonen van de oude mails kwamen we deze nog tegen van Sensei Peter. Te leuk om niet te delen.

Osu mede sensei's,

 
Bij deze wil ik jullie nogmaals hartelijk bedanken voor alle moeite en tijd die jullie in de voorbereiding van het zomerkamp en examen hebben gestoken. De ADAPT trainingen hebben wederom hun nut bewezen. Ondanks dat ik vanwege mn werk toch wel wat trainingen heb moeten missen voelde ... Lees Verder
Geplaatst op: 2013-04-18 (11:40) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Mick has left the building!

Een kleine 2 maanden geleden kwam Mick bij ons sporten nadat hij door een maat op Adapt was geattendeerd. Maar ... hij zou wel halverwege april alweer voor het laatst zijn omdat hij dan voor een jaartje in het buitenland zit. Vandaag heeft hij van zijn laatste training genoten en deze afgesloten met een leuk bericht:

'Was weer een mega ram training! 100% gegeven. Jammer dat ik jullie zo laat heb ontdekt, weet zeker dat ik hier veel aan heb en ga dit zeker door zetten in het buitenland, al is het dan wel op een iets andere manie ... Lees Verder

Geplaatst op: 2013-04-10 (21:53) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Workshop Haltervaardigheden

Op zaterdagmiddag 13 april start er weer een workshop Haltervaardigheden (starttijd 14:00 uur tot ongeveer 16:30 uur). Het tweede en derde dagdeel vind plaats op de daaropvolgende zaterdagmiddagen 20 en 27 april.

We hebben nog enkele plaatsen over. Heb je interesse, kijk dan even bij de Workshops op onze site, daar vind je alle informatie omtrent de invulling van deze dagen. Je kunt je opgeven bij ingrid@trainenbijadapt.nl.

Ben je al sporter bij Adapt o ... Lees Verder

Geplaatst op: 2013-04-03 (14:11) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Weer 2x raak!!

Wederom zijn 2 van onze sporters er in geslaagd zich te kwalificeren voor een opleiding t.b.v. hun werk. Ze hebben daartoe een aantal dagen pittige fysieke testen moeten doorstaan en zijn er beiden in geslaagd hier goed doorheen te komen. Bij deze feliciteert Adapt ze met deze eerste overwinning richting een mooie nieuwe loopbaan!

... Lees Verder
Geplaatst op: 2013-04-03 (13:46) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Oeps, bijna vergeten ...

... dat Martijn (alias 'mijn zoon') derde is geworden in de Mud Masters Obstacle Run 2013 van groep India (althans, volgens zijn andere moeder!). Ook veel ingehaald van groep foxtrot, golf en hotel! Zoals hij het zelf zegt was het in het begin even moeizaam, maar daarna ging het lekker. Was 85% van de route drassige modder. Tijd: 1 uur, 16 minuten en 38 sec. 12 km en 23 hindernissen!

Wederom: Adapt trots! ;-)

... Lees Verder
Geplaatst op: 2013-03-21 (21:14) door: Adapt
1 reacties

Spannend weekend geweest

Dat was wel weer een weekje voor een paar van onze sporters! Kelvin heeft zondag een wedstrijd gevochten bij Kamakura in Den Haag waar hij in de eerste ronde tegen een Rus moest. Na 2 rondes besloten 2 scheidsrechters de wedstrijd als gelijk en 1 scheidsrechter in het voordeel van Kelvin. Je zou zeggen dat dat goed nieuws is, maar in dit geval betekende dat 2 tegen 1 dus: plankjes breken. Aangezien Kelvin een vechter is en geen ervaren plankjesbreker (zoals het hoort) heeft de Rus gewonnen. Jammer, hij was er helemaal klaar voor. Achteraf bleek de Rus echter wel het toernooi gewonne ... Lees Verder

Geplaatst op: 2013-03-21 (21:12) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Cupcakes voor goed doel!

'Onze' Daphne zit op de opleiding Sport en Bewegen op het Albeda College te Rotterdam. In het eerste jaar wordt er een prestatieloop gelopen voor de stichtingen Bosnië en Kika. Tijdens de prestatieloop op donderdag 25 april loopt Daphne 10 kilometer om de Zevenhuizenplas in Bergschenhoek! Hiermee wil zij natuurlijk zo veel mogelijk geld inzamelen. Hoe ze dat doet? Door écht superleuke cupcakes te maken en te verkopen. En ook nog eens voor een heel leuk prijsje: voor € 1,00 verkoopt ze je 2 mini-cupcakes of 1 grote (zie foto).

Het zou superg ... Lees Verder

Geplaatst op: 2013-02-28 (21:46) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Kelvin Kampioen!!

2e Rotterdam Open Kyokushinkai Tezuka Cup

Update 17:30 uur:

1e partij in 20 seconden de tegenstander neer
2e partij gewonnen op beslissing
3e partij knie vol op de kaak van de tegenstander
In de finale een sterke Fransoos tegenover zich maar op de lever neergehaald door Kelvin, oftewel

Lees Verder

Geplaatst op: 2013-02-16 (18:10) door: Adapt
3 reacties

Bedankje van Daphne

Marco geeft naast de trainingen bij Adapt ook les bij Aad van Loon Sport in Barendrecht. Hij verzorgt daar samen met André Bek de opleiding Fit!Vak A. Om de oefenstof begrijpelijk te maken voor de cursisten, staat hij uren in de garage om diverse processen visueel te maken. Een voorbeeld van het visueel maken van zo'n proces is de zgn. drietrapsraket die de energiesystemen uitbeeldt. Sporter Daphne die een sportopleiding volgt in Rotterdam zag de modellen en vroeg om uitleg. Een paar dagen later ontvingen we het volgende berichtje:

'Ingrid en Marco hartstikke bedank ... Lees Verder

Geplaatst op: 2013-02-16 (18:05) door: Adapt
1 reacties

Wedstrijd Kelvin 16 februari '13

Nadat hij eind november een mooie 2e plaats had bemachtigd op de Holland Oyama Cup 2012 staat hij vandaag weer op de mat. Kevin vecht vandaag voor een mooie plaats tijdens de:

2e Rotterdam Open Kyokushinkai Tezuka Cup

Locatie: Dojo Kimaita, Sporthal de Wilgenring, Melanchtonweg 70 te Rotterdam (wijk Hillegersberg-Schiebroek).Lees Verder

Geplaatst op: 2013-02-16 (12:57) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Kettlebell en Haltervaardigheden

Ladies & Gentlemen, we hebben weer een aantal workshops gepland:

Kettlebell: zaterdagmiddagen 2 en 30 maart

Haltervaardigheden: zaterdagmiddagen 13, 30 en 27 april

Kettlebell: zaterdagmiddagen 18 en 25 mei

Mocht je interesse hebben geef je dan op bij ingrid@trainenbijadapt.nl.

... Lees Verder
Geplaatst op: 2013-02-07 (22:10) door: Adapt
5 reacties

Holland Oyama Cup 2012: Kelvin

Kelvin heeft maanden toegewerkt naar zijn deelname aan de Holland Oyama Cup 2012, gehouden in Zevenbergen. Niet alleen wij (Marco en Ingrid), maar ook zijn trainingsmaatjes van Adapt kwamen hem aanmoedigen!! Zij hebben maanden met hem meegetraind en wilden ook wel zien wat al dat bloed zweet en tra(i)nen hem ging opleveren.

De eerste partij heeft hij na verlenging gewonnen. In de tweede partij had hij minder tijd nodig, deze werd beslecht in de eerste ronde wat hem een halve finaleplaats opleverde. Ook de halve finale won ... Lees Verder

Geplaatst op: 2012-11-25 (22:30) door: Adapt
1 reacties

Adapt zoekt! Zoek je mee?

Adapt is al weer een fors aantal jaren gevestigd in Noordhoek. Een prima pand waar we goed uit de voeten kunnen. Toch bereiken ons steeds meer verzoeken uit Rotterdam e.o.. Daarom zijn we ook op zoek naar een locatie in deze regio om aan deze verzoeken tegemoet te kunnen komen.

Wat wij zoeken is een zelfde type locatie als waar we nu in trainen: een grote loods of iets dergelijks waar we volgens het principe garage-gym onze trainingen kunnen aanbieden. Weet jij een locatie die hieraan voldoet van minimaal 350 m2, laat het ons dan z.s.m. weten. Ben jij diegen ... Lees Verder

Geplaatst op: 2012-10-23 (21:35) door: Adapt
4 reacties

Wessel en Martijn samen sportief

Op zaterdag 15 september '12 hebben Adaptsporters Wessel en Martijn deelgenomen aan 'The Outdoor Challenge', de Nederlandse Kampioenschappen Adventure Racen. Deze vond plaats in Eindhoven bij sportcomplex OpNoord. De foto is voordat ze 80 kilometer verder waren in 8 uur en 13 minuten, vandaar de nog vrolijke gezichten ;-))).

Goed gedaan mannen, Adapt is weer trots op jullie!

... Lees Verder
Geplaatst op: 2012-10-16 (22:35) door: Adapt
2 reacties

Martijn succesvol bij Run

Zondag 9 september nóg een succesvol sporter! Martijn heeft de Fishermans Friend Strongman Run gedaan. Een Run met een afstand van 18 km en 25 hindernissen die hij - zonder te stoppen met hardlopen - in 1 uur en 50 minuten heeft gelopen!! Een heel mooie tijd, zeker als je bedenkt dat er nog mensen waren die aan de tweede ronde moesten beginnen toen hij al klaar was. Van de 3701 mensen zijn er 3266 gefinished en Martijn is 283ste geworden.

Samen met hem ;-) zijn wij erg trots op zijn prestatie, dus Martijn: ook jij Van Harte!!

... Lees Verder
Geplaatst op: 2012-09-11 (09:42) door: Adapt
3 reacties

Wessel succesvol bij test!

Zaterdag 8 september had Wessel een intest om toegelaten te worden tot een voor hem belangrijke opleiding binnen de politie. Deze intest heeft een groot fysiek karakter en kan dan ook niet onvoorbereid worden aangegaan.

's Avonds kregen we bericht van Wessel dat hij de intest had gehaald. Het was erg lekker gegaan en hij kreeg zelfs complimenten over zijn fysieke gesteldheid! Wessel was superblij en gaf aan geregeld aan zijn Coach gedacht te hebben op de momenten dat hij het moeilijk had. Volgens hem heeft hij de intest mede dankzij de trainingen b ... Lees Verder

Geplaatst op: 2012-09-11 (09:29) door: Adapt
4 reacties

Nieuw: Olympisch Gewichtheffen

Adapt kreeg steeds meer verzoeken van individuele sporters of er een mogelijkheid was om specifiek trainingen te volgen voor het Olympisch Gewichtheffen. Niet alleen van sporters die al bij Adapt de reguliere trainingen volgen, maar ook van sporters die ons hebben gevonden via Sportquest. Daarom is Adapt sinds augustus gestart met een groepje van 5 deelnemers. De eerste geluiden zijn positief en er hebben zich al sporters aangesloten. Ben je nieuwsgierig en wil je een keer meedoen, geef je dan op bij Ingrid (Lees Verder

Geplaatst op: 2012-09-02 (14:06) door: Adapt
1 reacties

Trots!

Psst, check even het fotoalbum om te lezen waar wij trots op zijn!

... Lees Verder
Geplaatst op: 2012-08-28 (20:42) door: Adapt
2 reacties

Foto's WS Kettlebell jul/aug '12

De foto's van de workshop die we afgelopen juli/augustus hebben gedraaid zijn te vinden onder 'Foto-album'. Het filmpje volgt nog.

... Lees Verder
Geplaatst op: 2012-08-26 (21:30) door: Adapt
2 reacties

Workhop Kettlebell

Ladies and gentlemen,

Het is weer zover. Op dinsdag 31 juli 2012 start er weer een nieuwe workshop Kettlebellvaardigheden. De tweede avond vindt op 14 augustus plaats. We hebben nog 2 plaatsen over, dus als je interesse hebt laat het dan zsm weten.

Ingrid

... Lees Verder
Geplaatst op: 2012-07-02 (22:38) door: Adapt
1 reacties

Zomerkamp 2012 kyokushin karate

Van 28 juni t/m 1 juli wordt het NKA Zomerkamp weer gehouden, dit keer in Veldhoven. Willem en Kelvin  zullen er niet alleen bij zijn ... Kelvin gaat op voor zijn zwarte band!! Kelvin, zet hem op en tot volgende week woensdag mét je black belt ;-)

Aanvulling: inmiddels vernomen dat Kelvin er hard voor heeft moeten knokken, maar nu wel de trotse drager is van de zwarte band karate. Van harte met dit mooie resultaat!

 

 

... Lees Verder
Geplaatst op: 2012-06-25 (22:23) door: Adapt
2 reacties

Hanny

Eind mei ontvingen wij een mail van een dorpsgenote, Hanny, of ze een keer mee mocht komen doen met Adapt. Ze wist niet of het wat voor haar was, maar wilde het graag proberen. Dat proberen was succesvol. Hoewel het voor Hanny een totaal nieuwe manier van sporten was, vond ze het enorm leuk om bij Adapt te trainen. Wat haar vooral aansprak was de manier waarop ze werd ontvangen door haar medesporters en dat iedereen elkaar aanmoedigt en uitdaagt om meer uit de trainingen te halen. Ook de vormen van de trainingen, circuits en veelheid aan verschillende bewegingen met aparte materiale ... Lees Verder

Geplaatst op: 2012-06-25 (22:17) door: Adapt
2 reacties

NK Gewichtheffen 2012 24 juni as

Willem is naar aanleiding van onderstaand berichtje geweest en heeft het volgende fimpje gemaakt: http://www.youtube.com/watch?v=48LtZ42m6qs&feature=youtu.be

 

Aanstaand weekend vind op zondag 24 juni het NK Gewichtheffen 2012 plaats in Wijhe.
Sportquest, Eleiko BeNeLux, de Leef! Gewichthefclub en Gewichthefvereniging Milo organiseren dit kampioenschap samen met de NOGB. Coördinator is ... Lees Verder

Geplaatst op: 2012-06-19 (21:54) door: Adapt
3 reacties

Daphne geslaagd

Daphne, je weet wel, onze stagiaire die besloot om als sporter bij Adapt te blijven (en daar lekker fanatiek in is) is .... GESLAAGD!!

Van harte gefeliciteerd! En veel plezier in je vervolg Sportopleiding aan het Albeda College!

... Lees Verder
Geplaatst op: 2012-06-19 (21:01) door: Adapt
2 reacties

Judith = roparunner!

Voor wie het nog niet weet: Judith is op dit moment waarschijnlijk aan de laatste loodjes bezig van de Roparun. Afgelopen zaterdagmiddag zijn ze vertrokken vanuit Parijs en de eersten zijn al aangekomen in Rotterdam. We weten nog niet of 'onze' Judith daar ook al toe behoort.

Judith, vast van harte met deze mooie prestatie want dat je hem wederom hebt uitgelopen staat natuurlijk als een paal boven water! Adapt is weer trots op je ;-).

... Lees Verder
Geplaatst op: 2012-05-28 (11:26) door: Adapt
2 reacties

Roparun steunen?

Estron Runners wordt gevormd door een enthousiast team mensen. Zij organiseren allerlei activiteiten om zoveel mogelijk geld in te zamelen ter ondersteuning van de stichting Roparun,voor hulp aan mensen met kanker. Eén van die activiteiten is de 12 uurs zwemmarathon die op zaterdag 12 mei voor de 8e keer wordt georganiseerd in het Rivierabad in Spijkenisse.

Teams van maximaal 6 personen konden zich inschrijven en we zijn er trots op dat onze sporter Martijn - die zelf ook nog niet zo lang geleden een dierbare verloor aan d ... Lees Verder

Geplaatst op: 2012-05-08 (19:33) door: Adapt
2 reacties

Foto's/filmpje workshop halter

De foto's van de workshop haltervaardigheden (november/december 2011) zijn te vinden in het fotoalbum van Adapt.

Daarnaast is er een filmpje gemaakt om een indruk te geven van deze workshop: http://www.youtube.com/watch?v=eKkw10BVmUA

 

... Lees Verder
Geplaatst op: 2011-12-27 (22:21) door: Adapt
1 reacties

Stagiaire bij Adapt

In oktober en november 2011 had Adapt een echte stagiaire rondlopen, jawel!

Daphne heeft vroeger zelf bij ons getraind toen zij nog fanatiek aan het karten was. Inmiddels volgt ze een opleiding waarbij ze stage moest lopen op een sportschool en daarmee kwam ze weer terug bij Adapt. Ze begon wat verlegen, wat niet gek is als je 15 bent en zulke fanatieke sporters tegenover je hebt. Inmiddels heeft ze voor dezelfde groep met veel enthousiasme de warming ups verzorgd, hield ze de trainingstijden bij en moedigde ze iedereen aan die zich in het zweet aan het werken was. Na aflo ... Lees Verder

Geplaatst op: 2011-11-17 (21:23) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst

Surfdude = papa

Wess, van harte met de geboorte van jullie Stijn! Hoewel Adapt er dit keer - denken we ;-) - niet veel aan heeft bijgedragen heb je deze 'doelstelling' toch maar mooi weten te behalen! Geniet van die kleine.

 

 

... Lees Verder
Geplaatst op: 2011-11-17 (21:18) door: Adapt
3 reacties

Nieuwe filmpjes

Youtube is weer aangevuld met nieuwe filmpjes. Check ze door trainenbijadapt in te tikken et voilá! Veel plezier ermee.

... Lees Verder
Geplaatst op: 2011-09-21 (17:46) door: Adapt
4 reacties

Felicitaties Louise!

Afgelopen zondag 18 september, heeft Louise de tweede Johan van der Velde Medifit Classic uitgereden. Wielertoeristen en andere fietsfanaten konden kiezen uit 3 afstanden: 60, 110 of 160 kilometer. Dat Louise bij Adapt traint zegt natuurlijk al iets over haar mentaliteit ;-)). Het zal dan ook niemand die haar kent verbazen, dat ze de 160 kilometer route heeft gekozen.

De Classic, die de coureurs over de Westbrabantse dijken, door winderige polders en over smalle kasseistro ... Lees Verder

Geplaatst op: 2011-09-19 (18:38) door: Adapt
2 reacties

Tijdelijk afscheid sporter

Eén van onze fanatiekere sporters is 1 september voor een half jaar naar het buitenland vertrokken. Juut, we wensen je een sportieve en mooie tijd toe en zien je graag over een half jaar weer terug zoals je al hebt aangegeven ;-)!!

... Lees Verder
Geplaatst op: 2011-09-02 (12:12) door: Adapt
3 reacties

Reacties website

We zijn nu al weer enkele maanden 'on air' en hebben veel reacties ontvangen op onze website via het prikbord, per sms en per email. Echt super en leuk ook om te horen dat onze sporters hebben aangegeven dat de website volledig aansluit op hoe zij naar Adapt kijken en hoe de trainingen bij Adapt worden ervaren. Er zaten ook wat goede tips tussen waar we inmiddels wat mee hebben gedaan en waardoor de website nog beter is geworden. Langzaam aan wordt het plaatje steeds completer.

We gaan jullie op de hoogte te houden van nieuws en bijzonderheden ... Lees Verder

Geplaatst op: 2011-09-02 (12:11) door: Adapt
Nog geen reacties geplaatst