ADAPT
+31 168 - 405 147    /    06 - 215 208 94 (Marco) 06-504 352 97 (Ingrid)    /    marco@trainenbijadapt.nl

Links

VECHTSPORT
Adapt heeft op uitnodiging van Bushido twee lezingen verzorgd tijdens een zomerkamp: Sport & Voeding en Kracht- & conditietraining voor karateka's. Sindsdien zijn karateka's niet meer weg te denken bij Adapt. Sterker nog, zij hebben ervoor gezorgd dat Adapt gespecialiseerd is geraakt in het trainen van vechtsporters. Doelstellingen variëren: het behalen van examens voor een hogere band, het goed doorstaan van een zomerkamp of het deelnemen aan grote internationale tournooien. Eenmaal in de karatewereld terecht gekomen kreeg Adapt een mooie opdracht. Een karateka nam in korte tijd deel aan een internationaal tournooi in Japan, gevolgd door een toernooi in Antwerpen. Voor beide tournooien was een verschillend lichaamsgewicht gewenst. Op basis van de goede resultaten is Adapt uitgenodigd door Wim Scharrenberg - niet de minste! - om nogmaals de lezing Sport & Voeding te verzorgen tijdens een selectietraining. 
De trainingen van Adapt vormen tenslotte regelmatig een inspiratiebron voor Shinbokukai Dojo, opgericht door een aantal van de karateka's die bij Adapt trainen. Deze Kyokushin Karate dojo heeft goed en hard trainen hoog in het vaandel. Wij zijn trots om stukjes uit onze trainingen terug te zien op de video's die zij plaatsen op social media.  
www.karateschool-bushido.nl 
www.kbzutphen.nl 
www.facebook.com/shinbokukai.dojo 


POLITIE

Marco heeft twee jaar achtereen de opleiding fysieke vaardigheidstraining verzorgd voor speciale eenheden op uitnodiging van de Politieacademie in Ossendrecht. Dit beviel zo goed, dat hij vervolgens werd ingehuurd om de verkorte opleiding te verzorgen voor en op uitnodiging van de speciale eenheden zélf.  
www.politie.nl 
www.politieacademie.nl

 

INFOMOTION
Gerard van der Poel was Marco's docent t.b.v. zijn Fit!vak opleidingen. Gerard is bewegingswetenschapper en werkt vanuit zijn eigen bedrijf Infomotion als docent, auteur en adviseur. Wat hem zo bijzonder maakt is dat hij naast inspanningsfysioloog ook trainer is: een combinatie die je zelden tegenkomt! Marco en Gerard zijn na de opleiding met elkaar in contact gebleven. Gerard heeft Marco meermaals gevraagd zijn lessen over te nemen voor Infomotion (Amsterdam) als hij zelf verhinderd was. Dat heeft hij met veel plezier & trots gedaan. Immers als een docent/trainer met deze staat van dienst jou vraagt een les over te nemen dan is de afstand Noordhoek-Amsterdam geen probleem!!
http://gerardvanderpoel.nl/


AAD VAN LOON SPORT - FITVAK A opleiding
Uiteindelijk heeft Gerard van der Poel Marco voorgedragen om zijn docentschap over te nemen voor de Fit!vak A opleiding bij Aad van Loon Sport te Barendrecht. Samen met André Bek is hij 7 jaar lang docent geweest in de volgende vakken: functionele anatomie, trainingsleer, biomechanica, trainen met vrije gewichten en coördinatie, warming-up, cooling-down, trainen met apparatuur, blessure preventie, testen, les-/leidinggeven, voeding en praktijk fitnesstraining. 
www.aadvanloonsport.nl 

 

MACHIELSE POEDERCOATING
Veel van de trainingsattributen worden door marco zelf ontworpen en gemaakt. Dit is gegroeid vanuit de wens om bestaande attributen en trainingsmiddelen aangepast te willen hebben naar eigen ideeën. Maar ... dan is het niet te koop. Marco besloot een lascursus te gaan volgen. Het resultaat na enkele jaren is dat Adapt nu beschikt over een aanzienlijke hoeveelheid materialen die onconventioneel en uniek zijn én uitblinken in functionaliteit! En om ze ook nog een mooi uiterlijk te geven en te beschermen tegen invloeden van buitenaf, maken wij al jaren tot grote tevredenheid gebruik van de diensten van Machielse Poedercoating. Zo'n beetje alles wat de (mat)zwarte en/of inmiddels typische Adaptkleur oranje heeft, hebben zij voor ons verzorgd!

www.machielsepoedercoating.nl