ADAPT
+31 168 - 405 147    /    06 - 215 208 94 (Marco) 06-504 352 97 (Ingrid)    /    marco@trainenbijadapt.nl

Fotoalbum

NIET MEER OP DE WEBSITE
ADAPT GAAT MEER EN MEER GEBRUIK MAKEN VAN SOCIAL MEDIA VOOR HET DELEN VAN FOTOs EN VIDEOs. CHECK ONS OP FACEBOOK, YOUTUBE EN INSTAGRAM EN ZOEK NAAR: TRAINENBIJADAPT
Start Shinbokukai.dojo
Zie ook nieuwsbericht: Dimitri, Peter, Kyki en Willem zijn hun eigen dojo gestart!
Workshop kettlebell maart '13
De foto's van de groep die in maart 2013 de workshop Kettlebell heeft gevolgd. Een in Kettlebellvaardigheden onervaren groep die verrassend snel de koning onder de Kettlebell oefeningen - de snatch - onder de knie had!! De video is nog in de maak en zal in april worden geplaatst op Youtube, te vinden onder de zoekopdracht trainenbijadapt! Enkele reacties achteraf: "Heb veel aan alle info gehad. Jullie hebben een schat aan info & heel veel geleerd." "Weet nu waarom ik mensen doorstuur. Training is prima, veel van geleerd." "Ik heb veel geleerd, vond het heel informatief. Lekkere workout. Ik vind jullie heel vriendelijk en mensenmensen. Super.'
Trots!
Maandag lag er ineens een kaartje op de mat van Johan, een sporter 'uit het dorp'. Een jaar geleden kwam hij bij ons niet wetende of Adapt wel iets voor hem zou zijn. En nu ... zo'n kaartje. Dat maakt ons nou trots en geeft een glimlach die nog wel even blijft! Dank je wel Johan voor je waardering en je inzet!
Workshop Kettlebellvaardigheden
In juli/augustus hadden we weer een enthousiaste groep Kettlebell Workshop kandidaten. Sommigen bekend, anderen naar aanleiding van ervaringen van eerdere deelnemers. Sommigen kwamen zelfs van ver waar we trots op zijn! Het blijft leuk om te zien dat iedereen op zijn/haar eigen niveau mee kan komen ´┐Żn weer naar huis gaat met meer kennis over en ervaring met dit pittige ijzeren kogeltje ;-).
Workshop Kettlebell
Alvast een paar foto's van de groep die in maart de workshop heeft gevolgd. Het leuke van deze groep was de diversiteit aan sporters die toch 1 ding gemeen hadden: het onder de knie willen krijgen van het trainen met die loodzware 'kanonskogels met een handvat'! Inmiddels hebben wij reacties gehad dat het werken met de Kettlebells een duidelijke plek heeft verworven in hun eigen sportcentrum!
Workshop Haltervaardigheden
Wederom een leuke verscheidenheid aan sporters: sporters die wat meer van de halter wilden weten voor hun eigen trainingen en sporters/docenten die het werken met de halter willen aanbieden aan hun eigen klanten en zelfs 2 fysiotherapeuten! Al met al weer een enthousiaste groep die de oefenstof goed heeft opgepakt.
Spelletjes???
Jawel, spelletjes zijn een bijzondere manier om de sporter af te leiden van zijn vermoeidheid en uit te dagen nog een stapje verder te gaan. Het lijkt allemaal leuk en grappig, maar in de tussentijd wordt er op hoog tempo een enorme variatie aan bewegingen verricht. Het spelletje is slechts een dekmantel ...
Survivaltraining
Dit groepje fanatiekelingen 'ademt' survival! Naast de eigen survivaltrainingen is Adapt een mooie aanvulling om zaken te verbeteren zoals grip en kracht.
Adapt's multifunctionele klimrek
Met dit klimrek kun je werkelijk alle kanten uit. De vechtsportgroep gebruikt hem hier bijvoorbeeld voor een 'finisher' met als opdracht ... volg het gespannen touw. Dus gaat het touw ergens onderdoor, dan gaat de sporter er ook onder door. Een hoog fungehalte maar daarmee niet minder inspannend.
Specifieke training KCT
Deze sporter is een oude bekende van Adapt. Jaren geleden had hij als doelstelling om Marinier te worden. Hierin geslaagd, hebben we hem een aantal jaren als sporter moeten missen. In 2010 meldde hij zich weer met een nieuwe doelstelling: de voorbereiding op de selectie en vervolgens de opleiding van het KCT. En het moet gezegd worden: die groene baret die hij inmiddels heeft staat hem goed!
Vechtsporters diversen
Een verzameling van foto's die in de afgelopen jaren zijn gemaakt van de vechtsporters die bij Adapt trainen (of hebben getraind).