ADAPT
+31 168 - 405 147    /    06 - 215 208 94 (Marco) 06-504 352 97 (Ingrid)    /    marco@trainenbijadapt.nl

Kelvin's wedstrijd - EK Spanje

Geplaatst op: 2014-05-07 (19:09) door: Adapt

Afgelopen zaterdag 3 mei heeft Kelvin gevochten op het EK kyokushinkarate in Lloret de Mar, Spanje. Hij heeft hard gevochten om zijn titel van 2013 te verdedigen. Helaas is hij dit jaar geen eerste, maar wel tweede geworden. 

Zijn eerste ronde was tegen een Sterke Spanjaard met heel goede lowkicks. Na 3 rondes had hij de partij naar zich toegetrokken, maar niet ongeschonden. Zijn tweede partij tegen een landgenoot won hij overtuigend met een knockdown door twee goed geplaatste leverstoten. In zijn derde ronde moest hij het weer drie rondes tegen een sterke Spanjaard opnemen. Ondanks dat hij iedere ronde beter vocht dan de Spanjaard, had deze het thuisvoordeel van de scheidsrechters. In de laatste 30 seconden zette de Spanjaard nog extra aan, maar Kelvin's knie op zijn hoofd maakte een einde aan zijn poging en hij ging tegen de vlakte. Deze wedstrijd leverde Kelvin echter wel een extra blessure op.

in de finale vocht Kelvin tegen een Kazachstan. Door een gunstige loting was deze nog fris. Zijn blessures speelden Kelvin op en de Kazachstan wist goed uit de buurt te blijven. Uiteindelijk scoorde de Kazachstan een punt. Ondanks Kelvin's inspanningen draaide zijn tegenstander zo goed dat hij de wedstrijd na 3 minuten naar zich toe trok.

Kelvin, goed gevochten en van harte met je tweede plaats waar je super trots op mag zijn!