ADAPT
+31 168 - 405 147    /    06 - 215 208 94 (Marco) 06-504 352 97 (Ingrid)    /    marco@trainenbijadapt.nl

Kelvin wint Oyamacup!

Geplaatst op: 2013-10-30 (22:12) door: Adapt

Afgelopen zaterdag 28 oktober heeft Adaptsporter Kelvin weer meegedaan aan de Oyamacup in Zevenbergen (kyokushinkarate). Na een wat lastig begin is hij toch weer ouderwets gaan vlammen met harde stoot-/kniecombinaties. Met als resultaat dat hij Nederlands kampioen heren middengewicht is geworden!!

Het was een sterk deelnemersveld, ruim 40 deelnemers uit 7 landen. De Holland Oyama Cup krijgt steeds meer naam in zowel binnen- als buitenland. Mede hierdoor hadden 22 karatescholen hun beste vechters naar Zevenbergen gestuurd. De voorbereiding naar dit toernooi was verre van ideaal. Hij moest een aantal trainingsavonden verstek laten gaan zowel bij zijn karateschool als bij Adapt vanwege werk. Maar de wil en de motivatie waren aanwezig om een goede prestatie neer te zetten, en ook om het thuispubliek niet teleur te stellen. Hij had maar één doel, podiumplaats, en die heeft hij gekregen. Kelvin kwam in de finale terecht door een partij op punten te winnen, één op knock-down en een opgave van de tegenstander. In de finale kwam hij uit tegen de Belgische kampioen.

Nou is Kelvin natuurlijk ook al Europees kampioen geworden dit jaar, dus we hadden bijna niet anders verwacht. Maar toch, weer een fantastische prestatie!! Dus Kelvin, van harte gefeliciteerd namens Adapt en je collega-Adaptsporters!

Zijn laatste klapper nog even zien? Check: https://www.facebook.com/Trainenbijadapt