ADAPT
+31 168 - 405 147    /    06 - 215 208 94 (Marco) 06-504 352 97 (Ingrid)    /    marco@trainenbijadapt.nl

Brian kampioen!!

Geplaatst op: 2013-06-14 (23:48) door: Adapt

Zaterdag 8 juni vocht Brian zoals eerder aangekondigd zijn eerste A-klasse bokswedstrijd sinds jaren in Rotterdam ('t Klooster). Aangemoedigd door Adaptsporters Willem en Kevin, Coach Marco, Ingrid en nog een hele achterban, vloog Brian direct na de start van de wedstrijd in zijn tegenstander. Dat was overigens niet Boris Milko uit Slowakije want die had het laten afweten. Zijn tegenstander Nabil was van Diamond Gym Zwijndrecht en woog maar liefst 92 kg!

In de eerste ronde tilde deze uit puur machtsvertoon Brian zelfs nog even op. Maar in plaats van geïntimideerd te raken was de irritatie van Brian's gezicht af te lezen :-). Nabil haalde een paar keer flink uit, maar Brian wist zijn uithalen makkelijk te ontwijken. Helaas voor Nabil gold dat andersom niet.

In de tweede ronde ging hij dan ook binnen de minuut door zijn knieën en kreeg zijn eerste 8 tellen! Het was duidelijk dat hij goed was aangeslagen daar hij wat wankel de wedstrijd hervatte. Desalniettemin ondernam hij veel acties, maar deze kwamen veelal niet bij Brian aan.

Ronde 3 leek op een herhaling van ronde 2. Wederom ging Brian's tegenstander binnen de minuut neer en kreeg hij voor de tweede keer zijn 8 tellen. En nog maar nauwelijks werd de wedstrijd hervat, of Brian bezorgde hem binnen 5 seconden zijn 3e en laatste 8 tellen!!

De wedstrijd was beslecht en zijn publiek kreeg onder luid gejoel waar ze voor kwamen:
Brian was kampioen!

Brian, we vonden het super om jou te hebben zien boksen en vinden het resultaat fantastisch! Bij deze nogmaals gefeliciteerd!