ADAPT
+31 168 - 405 147    /    06 - 215 208 94 (Marco) 06-504 352 97 (Ingrid)    /    marco@trainenbijadapt.nl

Sporter Arnoud bereikt doel

Geplaatst op: 2013-05-10 (23:42) door: Adapt

Zondag 28 april gingen meer dan 250 deelnemers over het survivalparcours dat door Steenbergen was uitgezet. De deelnemers van de Steenbergse Survivalrun 2013 testten hun souplesse, kracht, uithoudingsvermogen en techniek op de diverse hindernissen. Arnoud was zo'n deelnemer, zijn eerste survivalrun waarbij hij ook nog eens 1/3 van de deelnemers in zijn categorie achter zich liet!

Arnoud berichtte ons na afloop als volgt:

'Ik vond het een uitdaging om aan deze run mee te doen. Na een tijd trainen bij ADAPT eens kijken hoe het fysiek en conditioneel is gesteld. Om de techniek wat te leren van de diverse onderdelen heb ik 2 keer mee kunnen trainen bij de Steenbergse survival club. Dit heeft me, ondanks maar 2 keer trainen, toch veel geholpen met de diverse hindernissen.

Ondanks het niet halen van 2 onderdelen van de 26 ben ik tevreden over het uitlopen met een tijd van 1 uur 47. Door de trainingen bij ADAPT is mijn kracht en conditie op een niveau wat het nog nooit is geweest, evenals mijn doorzettingsvermogen. Ik beleef erg veel plezier aan het sporten en de diversiteit van de trainingen! Ik wil jullie ook bedanken hiervoor!'

Beste Arnoud, wij zijn er trots op een steentje bij te hebben mogen dragen aan het goed kunnen uitlopen van je eerste survivalrun. Je bent een graag geziene sporter die altijd het volle pond geeft, dus we vinden het superleuk dat dat je heeft geholpen!