ADAPT
+31 168 - 405 147    /    06 - 215 208 94 (Marco) 06-504 352 97 (Ingrid)    /    marco@trainenbijadapt.nl

Oud mailtje maar wel leuk

Geplaatst op: 2013-04-18 (11:40) door: Adapt

Bij het opschonen van de oude mails kwamen we deze nog tegen van Sensei Peter. Te leuk om niet te delen.

Osu mede sensei's,

 
Bij deze wil ik jullie nogmaals hartelijk bedanken voor alle moeite en tijd die jullie in de voorbereiding van het zomerkamp en examen hebben gestoken. De ADAPT trainingen hebben wederom hun nut bewezen. Ondanks dat ik vanwege mn werk toch wel wat trainingen heb moeten missen voelde ik me super, sterk, fit en scherp int hoofd. De trainingen op het zomerkamp kon ik met gemak aan en had geen enkel moment dat ik me moe voelde of het zwaar had.
 
Het technisch examen wat ongeveer 2,5 uur duurde (van 10 tot 12.30 s'ochtends) ging als een trein, soms moesten we even niks doen omdat dan de andere kandidaten hun kata moesten laten zien. Maar over het algemeen toch wel veel bezig geweest ook toen geen moment dat ik me moe voelde of geen kracht/coordinatie meer had. Heerlijk gevoel om zo'n controle over je lichaam te hebben en je zo sterk te voelen mede hierdoor had ik zoiets van kom maar op wat jullie (examen commisie) ook vragen ik laat het wel zien. Ook het stamina gedeelte als afsluiting van het examen ging super, 70 push ups (korte/halve) 150 buikspieroefeningen en 100 squats.
 
Bijna zo fris als een hoentje stapte ik de zaal uit na dit gedeelte van het examen. Het vechtgedeelte vond s' middags plaats en dat was wel een stuk zwaarder zeker omdat het erg warm was en sporten in de volle zon ligt me niet echt. De eerste 10 partijen waren voorbij voordat ik het wist en die gingen lekker vanaf toen werd het wel een stuk zwaarder maar ging nog steeds goed was meer een kwestie van scherp blijven en zodra je een gaatje ziet de combinatie erin gooien. ook hierbij merkte ik hoe sterk je eigenlijk wordt van jullie trainingen,ondanks dat ik veel heb kunnen blokken krijg je toch genoeg klappen in al je partijen. Het vormspanning verhaal gaat hierbij zeker op want ben eigenlijk maar 1 of 2 keer geraakt waarbij ik ff mn lucht kwijt was omdat ik ontspannen was geen vormspanning had. De laatste 5 partijen kwamen wel uit mn tenen maar kon toch nog blijven gaan zeker ook omdat je wordt aangemoedigd maar ook omdat we tijdens de trainingen soms diep moesten gaan en dat lukte toen alleen maar omdat we met zn allen trainen dan kun je net dat stapje extra verder. Het voordeel wat ik daarvan merkte is dat als je op het punt komt dat je denkt poepoe ik heb het wel gehad dat je dan toch nog ff kunt aanzetten omdat je dit in de trainingen ook hebt gedaan en elkaar net dat extra zetje geeft om meer arbeid te leveren.
 
En het mooie is helemaal geen schade ja wat stijf en blauwe plekken op mn onderarmen maar verder helemaal niks en verder veel complimenten over de goeie conditie.
 
Ik ben al lang overtuigd dat hoe we bij jullie trainen heel veel voordeel oplevert maar toch vond ik het geweldig om het zelf ook weer mee te mogen maken.
 
Nogmaals heel erg bedankt want zonder de voorbereiding bij jullie weet ik niet of ik zo'n goed examen had kunnen doen!!!!!!!!!
 
greetz Peerke