ADAPT
+31 168 - 405 147    /    06 - 215 208 94 (Marco) 06-504 352 97 (Ingrid)    /    marco@trainenbijadapt.nl

Adapt zoekt! Zoek je mee?

Geplaatst op: 2012-10-23 (21:35) door: Adapt

Adapt is al weer een fors aantal jaren gevestigd in Noordhoek. Een prima pand waar we goed uit de voeten kunnen. Toch bereiken ons steeds meer verzoeken uit Rotterdam e.o.. Daarom zijn we ook op zoek naar een locatie in deze regio om aan deze verzoeken tegemoet te kunnen komen.

Wat wij zoeken is een zelfde type locatie als waar we nu in trainen: een grote loods of iets dergelijks waar we volgens het principe garage-gym onze trainingen kunnen aanbieden. Weet jij een locatie die hieraan voldoet van minimaal 350 m2, laat het ons dan z.s.m. weten. Ben jij diegene die ons aan zo'n locatie helpt én we gaan er daadwerkelijk starten, ben je 3 jaar erelid wat betekent: 0,0 contributiekosten!!

Daarnaast zijn we op zoek naar trainers die de vurige wens hebben om voor zichzelf te beginnen maar simpelweg niet de middelen hiertoe hebben. Samen met hen willen wij nagaan wat de mogelijkheden zijn om te starten in ons pand met onze spullen. Ben jij zo iemand of ken jij zo iemand? En benieuwd hoe wij dit zien? Neem contact op via ingrid@trainenbijadapt!

Alvast bedankt voor het meezoeken!