ADAPT
+31 168 - 405 147    /    06 - 215 208 94 (Marco) 06-504 352 97 (Ingrid)    /    marco@trainenbijadapt.nl

Wessel succesvol bij test!

Geplaatst op: 2012-09-11 (09:29) door: Adapt

Zaterdag 8 september had Wessel een intest om toegelaten te worden tot een voor hem belangrijke opleiding binnen de politie. Deze intest heeft een groot fysiek karakter en kan dan ook niet onvoorbereid worden aangegaan.

's Avonds kregen we bericht van Wessel dat hij de intest had gehaald. Het was erg lekker gegaan en hij kreeg zelfs complimenten over zijn fysieke gesteldheid! Wessel was superblij en gaf aan geregeld aan zijn Coach gedacht te hebben op de momenten dat hij het moeilijk had. Volgens hem heeft hij de intest mede dankzij de trainingen bij Adapt kunnen volbrengen. De Adapt trainingen zullen zeker hebben bijgedragen, maar wij vinden dat Wessel zelf hoofdzakelijk verantwoordelijk is voor zijn succes doordat hij kansen heeft gecreërd door regelmatig dat t....eind naar ons toe te rijden!

Tenslotte kregen we ook nog inside information wat ons nog trotser maakte op Wessel: Hij had niet alleen de intest met vlag en wimpel doorstaan, maar fysiek was hij ook nog eens een van de sterksten!

Wessel, van harte nogmaals met deze mooie prestatie!